In onze doe-het-zelf-studio op de Padualaan 97 maak je zelf eenvoudig een ongemonteerde video-opname! Een powerpoint-presentatie of ander beeldmateriaal kan worden toegevoegd. Ook kan je er voor kiezen alleen de camera of alleen je beeldmateriaal op te nemen.

Aanvragen

Je kunt de doe-het-zelf studio reserveren via ons aanvraagformulier

Werkwijze

Bereid je goed voor! Neen je eigen laptop met daarop de presentatie mee. Je maakt de opname zelf, maar er is altijd ondersteuning aanwezig.

Draag tijdens de opname géén kleding met fijne ruitjes of streepjes. Dit geeft een storend beeld.

Als je iets specifieks wilt laten zien dat niet in jouw presentatie staat, houd het voor de camera.

Wil je je PowerPoint presentatie naast het camera beeld, zet het beeldformaat van de slides op 16:9 zo komt de PowerPoint het beste tot zijn recht! Hoe? Je kunt in PowerPoint bij het tabblad ontwerpen kiezen voor dia grootte. Zet de dia grootte op breedbeeld 16:9. Let op: als het oude formaat 4:3 is dan kan de tekst over een plaatje heen komen. Je zult dit dan per slide moeten aanpassen.

Gebruiken

De opname wordt zo snel mogelijk verwerkt in het Media Asset Management systeem van de HU, waarna de video op Canvas of een website te plaatsen is. Je ontvangt een email zodra de opname verwerkt is.

Afzeggen

De aanvrager is verantwoordelijk voor het doorgeven van afzeggingen, ook als de aanvrager niet de spreker is. Een studio-opname dient direct op het moment van wijziging te worden afgezegd door de aanvrager per mail door de bevestigingsmail te beantwoorden of per telefoon van de IM&ICT Servicedesk nummer 088 481 6666.